Hoppa till sidans innehåll

Börja friidrotta?


Bålsta IK välkomnar nya friidrottare i alla åldrar!

Oavsett om du vill träna för nöjes skull eller tävla är du välkommen att börja träna med oss. Vi söker även nya ledare och erbjuder utbildningar och stöd för att komma in i rollen, du behöver inte ha friidrottsbakgrund.

Bålsta IK är en förening för hela familjen genom hela livet. Just nu välkomnar vi barn och ungdomar födda mellan 2015 och uppåt. I augusti 2022 blir det friidrottsskola och därefter startar vi upp ett team för födda 2016. Läs mer om uppstarten av nytt team här!

Oavsett om du vill tävla eller bara träna för nöjes skull är du välkommen till oss. Vi har träningsgrupper från 7 år och uppåt till veteraner och långlöpare.

Friidrott ger barn och vuxna en allsidig träning som är bra för både kropp och själ. De yngsta barnens träning bygger mest på lek och rörelse. Vi smyger successivt in teknikträning i leken. De äldre barnen tränar förutom teknik även spänst, styrka, koordination och kondition.

De äldre barnen tränar 2-3 gånger i veckan och de allra minsta en gång per vecka. Utomhussäsongen är under perioden maj t o m september och då tränar vi på Gröna Dalens IP. Under vinterhalvåret bedrivs träningen inomhus i någon av idrottshallarna i Bålsta. 

Du kan läsa mer under "Träningsgrupper" vilken grupp som passar dig bäst. Här finns kontaktuppgifter till våra tränare. Hör av dig direkt till dem om du vill prova på! Du får alltid prova fyra gånger innan du behöver bli medlem.

Välkomna!

 

Uppdaterad: 05 JUL 2022 22:03

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info