Hoppa till sidans innehåll

Årets Ungdomsledare

18 AUG 2019 16:47
Lions har tilldelat två av Bålsta IK's ledare pris för årets ungdomsledare
  • Uppdaterad: 18 AUG 2019 16:47

Stöd och hjälporganisationen Lions delar årligen i samarbete med Håbo kommun ut pris till årets ungdomsledare inom Håbo. Bålsta IK med vår ungdomsverksamhet har i dessa sammanhang varit väldigt lyckligt lottade och fått erkännande för en väl skött och uppskattad ungdomsverksamhet med engagerade ledare. Vid årets utdelning så premierades två av våra ledare i form av
Angelica Gull Åhlund och Kristina Glantz Nilsson.

Priserna tilldelas våra ledare med motiveringarna:

Angelica Gull Åhlund:
Angelica gör ett betydande jobb inom klubben där hon är ledare för ett team. Hon har blivit speciellt uppmärksammad för att ha räddat ett teams fortsatta verksamhet när andra ledare slutade. Angelica har en ledarroll även när Upplandslaget i friidrott har aktiviteter.”

Kristina Glantz Nilsson:
“Kristina tränar klubbens ungdomar och har även dragit igång en veterangrupp som träffas ett par gånger i veckan med målet att förbättra sina personliga rekord. Kristina månar även om klubbens organisation och administration genom att vara ledamot I valberedningen”

Bålsta IK uppskattar stort den tid som ni lägger ner inom organisationen och dess ungdomsverksamhet. Utan barn ingen ungdomsverksamhet men utan bra ledare så kommer inga barn att vilja träna med klubben.

Ni och alla andra tränare utgör en pelare i vår dagliga verksamhet och skall vara stolta över det arbete ni bidrar med.

Stort GRATTIS!!

Skribent: Pär Åhlund
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info