Hoppa till sidans innehåll

Bålsta IK startar året med nya sponsorer

15 MAR 2021 20:10
I slutet av januari tecknade Bålsta IK ett nytt sponsoravtal med Länsförsäkringar Uppsala.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2021 20:10

Avtalet har kommit till med avsikten att stötta Bålsta IK:s satsning på ledarutveckling under 2021 och för att ge Länsförsäkringar Bank, försäkring och fastighetsförmedling en koppling till det lokala föreningslivet i Håbo.
Samarbetet innebär att Bålsta IK kan räkna in ytterligare en partner bland de lokala företag som valt att fortsätta stötta föreningen genom den tuffa tiden som pandemin fortsatt innebär.

Vi är lyckligt lottade och tacksamma för att vi har starka band till våra sponsorer som ser fördelar med att fortsatt stötta oss trots att det är många som har det tufft i de här tiderna. Alla föreningar har kämpat med att hålla igång sina verksamheter på olika kreativa sätt och vi har särskilt fokuserat på att ge fortsatta möjligheter för våra barn och ungdomar, säger Bålsta IK:s ordförande Daniel Narvåg Ahlsén, och fortsätter:

- Samtidigt har vi beslutat att vi ska ge våra ledare mer inspiration och utbildning under det här året. Därför är det extra roligt att räkna in två nya sponsorer som stöttar oss i det här arbetet där också Vertikal Utbildning är en av de nya sponsorerna i vår förening. 

Länsförsäkringar har sedan 2018 ett lokalt kontor inom Fastighetsförmedling i Bålsta. Nu vill man också erbjuda marknaden ett bredare urval av Länsförsäkringars samlade tjänster där Bank och försäkringstjänster också ingår. 

Petter Eriksson som är ansvarig för Länsförsäkringars kontor i både Enköping och Håbo säger såhär om samarbetet:
- Jätteroligt att vi får vara med i er satsning på ledarsidan. Vi har i ett antal år jobbat med tydligt ledarfokus och följt upp med utbildningar i de föreningar vi sponsrar. Länsförsäkringar har också en tydlig tillväxtagenda i Håbo kommun så vi hoppas även att detta samarbetet ska kunna hjälpa oss på den vägen. 

- Det här året har börjat bra med två nya sponsorer och dessutom förnyat förtroende från flertalet av våra sponsorer som har stöttat oss under många år. Vi ser att många vill bidra till att föreningslivet kan fortsätta sina verksamheter trots betydande bortfall av de intäkter som kommer från de många arrangemang som ger oss intäkter ett vanligt år. Vi skickar ett stort tack till alla, avslutar Daniel Narvåg Ahlsén.

För mer information om sponsring inom Bålsta IK, kontakta gärna teamet kring sponsring på This is a mailto link

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info