Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan: Örebro till Bålsta 100 miles

28 APR 2021 12:24
Du välkomnas härmed in till att göra mig sällskap under min sista ”resa hem från jobbet” från Örebro, där jag jobbar på Universitetssjukhuset till Bålsta, där jag bor innan jag sedan börjar på nytt arbete på närmare håll.
  • Uppdaterad: 28 APR 2021 12:24

Jag siktar på att komma under 15.45, tiden för direktkval till Spartathlon. Det är helt i sin ordning att hinna före mig till Bålsta, förstås!

Detta är ingen sanktionerad tävling utan ett löplopp eller som i vissa sammanhang även kallas tidsträning e. dyl. men som ändock möter inklusionskriterierna d-u-v.org/Inclusion för att upptas på DUV:s Race calender och  Results database.

Vid dags dato för publicering av denna inbjudan följs rådande restriktioner och rekommendationer i Sverige med anledning av rådande Covid-19 pandemi. Det innebär att det inte får förekomma grupper större än 8 personer och att avstånd mellan deltagare ska vara minst 2 meter.

Håll utkik efter om eventuella ändringar efter 2021-05-17!

Om fler än 8 deltagare kommer loppet att delas upp i flera separerade lopp om upp till 8 personer med starttider med 30 minuters mellanrum. Deltagarna i de olika loppen kommer att seedas efter vid anmälan uppgiven uppskattad tid på 100 miles med de snabbaste löparna startande i sista loppet.

I resultatlistan kommer resultatet från de olika loppen slås ihop till en gemensam resultatlista.

Max deltagarantal är således 3 x 8 = 24 löpare.

All info hittar ni i detta PDF-dokument. 

Kontakt:             Peter Glans

Mail:                   This is a mailto link

Mobil:                 072-143 04 51

Länkar Ultramaraton

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info