Hoppa till sidans innehåll

Prova-på-träning för barn födda 2015 under  måndagar i september

08 AUG 2021 21:56
Bålsta IK friidrott fortsätter uppstarten av team 2015 med prova-på-träningar måndagar kl 18-19 på Gröna Dalens IP. Tipsa alla 6-åringar med föräldrar som ni känner att komma ner och testa! Lekar, stafetter och friidrott i härlig mix.
  • Uppdaterad: 08 AUG 2021 21:56

Under tiden som barnen under lekfulla former introduceras i friidrott kommer klubben att informera föräldrar om föreningens verksamhet och den nya träningsgruppen. I Bålsta IK är det generellt föräldrar som blir tränare och ansvarar för det nya teamet. Det viktigaste är att ha ett glatt sinnelag – resten lär man sig med tiden. Målet är att både ledare och utövare ska ha roligt och att barnen samtidigt utvecklar balans, styrka, kondition och teknik för kast, hopp och löpning. Tränare erbjuds fortlöpande utveckling genom utbildningar och klubbaktiviteter. 

På prova-på-träningen behöver barnen ha kläder och skor för utomhusträning (kläder efter väder) och ha med vattenflaska.

Är ditt barn född tidigare än 2015 kan du gå in på www.balstaik.se/traningsgrupper och kontakta det aktuella teamet. Skriv namn och födelseår samt telefonnummer så blir du sen kontaktad av det aktuella teamets tränare.

Vad är Bålsta IK? Bålsta IK representerar idrotten när den är som bäst – kamratskap, ansvarstagande och ett öppet umgängesklimat som stödjer utövarnas växande som idrottare och människor. 
Verksamheten inriktar sig mot friidrott och motionslöpning och vänder sig till hela skalan av utövare, från barn- och ungdomsidrott, via motionärer, till elitsatsande seniorer. Under utomhussäsongen maj - september är träningen förlagd till Gröna Dalens IP. Under vinterhalvåret bedrivs träningen inomhus i någon av idrottshallarna i Bålsta.

 

Varmt välkomna / Daniel Narvåg Ahlsén, ordförande

  

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info