Hoppa till sidans innehåll

Prova-på-träning för barn födda 2016

05 JUL 2022 21:59
Måndagen den 29 augusti planerar Bålsta IK att starta upp en ny träningsgrupp för barn födda 2016. Alla barn och föräldrar är välkomna till Gröna Dalens IP kl. 18.00!
  • Uppdaterad: 05 JUL 2022 21:59

Under tiden som barnen under lekfulla former introduceras i friidrott kommer klubben att informera föräldrar om föreningens verksamhet och den nya träningsgruppen. I Bålsta IK är det generellt föräldrar som blir tränare och ansvarar för det nya teamet. Det viktiga är att ha ett glatt sinnelag – resten lär man sig med tiden! Målet är att både ledare och utövare ska ha roligt och att barnen samtidigt utvecklar balans, styrka, kondition och teknik för kast, hopp och löpning. 

Till prova-på-träningen behöver barnen ha kläder och skor för utomhusträning (kläder efter väder) och ha med vattenflaska.

Är du född tidigare än 2016 kan du mejla till This is a mailto link och meddela ditt intresse. Skriv namn och födelseår samt telefonnummer så blir du kontaktad av respektive tränare. Du kan också läsa mer här på hemsidan!

Vad är Bålsta IK? Bålsta IK representerar idrotten när den är som bäst – kamratskap, ansvarstagande och ett öppet umgängesklimat som stödjer utövarnas växande som idrottare och människor. 

Verksamheten inriktar sig mot friidrott och motionslöpning och vänder sig till hela skalan av utövare, från barn- och ungdomsidrott, via motionärer, till elitsatsande seniorer. Under utomhussäsongen maj-september/oktober är träningen förlagd till Gröna Dalens IP. Under vinterhalvåret bedrivs träningen inomhus i någon av idrottshallarna i Bålsta. 

Varmt välkomna / Robert Thorslund, ordförande

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info