Hoppa till sidans innehåll

Prova på träning den 19 augusti för barn födda 2014

08 AUG 2020 08:42
Onsdagen den 19 august kl. 18.00 på Gröna Dalens IP planerar Bålsta IK att starta upp en ny träningsgrupp för barn födda 2014. Alla barn och föräldrar är välkomna!
  • Uppdaterad: 08 AUG 2020 08:42

Under tiden som barnen under leksamma former introduceras i friidrott kommer klubben att informera föräldrar om föreningens verksamhet och den nya träningsgruppen. I Bålsta IK är det föräldrarna till de aktiva som blir tränare och ansvarar för det nya teamet. Målet är att alla ska ha roligt och samtidigt utveckla balans, styrka, kondition och teknik för kast, hopp och löpning. Barnen behöver ha kläder och skor för utomhusträning (kläder efter väder), samt vattenflaska.

Är du född tidigare än 2014 kan du maila till This is a mailto link och meddela ditt intresse. Skriv namn och födelseår samt telefonnummer så blir du kontaktad av respektive tränare. Du kan också läsa mer på vår hemsida www.balstaik.se.

Vad är Bålsta IK? Bålsta IK representerar idrotten när den är som bäst – kamratskap, ansvarstagande och ett öppet umgängesklimat som stödjer utövarnas växande som idrottare och människor.

Verksamheten inriktar sig mot friidrott och motionslöpning och vänder sig till hela skalan av utövare, från barn- och ungdomsidrott, via motionärer, till elitsatsande seniorer. Utomhussäsongen är under perioden maj t o m september och då är träningen förlagd till Gröna Dalens IP. Under vinterhalvåret bedrivs träningen inomhus i någon av idrottshallarna i Bålsta.

Varmt välkomna! / Daniel Narvåg Ahlsén, ordförande

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info