Hoppa till sidans innehåll

Tipsa Länsförsäkringar och tjäna pengar till BIK

10 APR 2021 08:58
Bålsta IK:s nyaste partner Länsförsäkringar ger nu föreningen möjlighet att skapa ytterligare intäkter till både klubb- och lagkassan.
  • Uppdaterad: 10 APR 2021 08:58

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling betalar tipsprovision till Bålsta IK

Bålsta IK:s nyaste partner Länsförsäkringar ger nu föreningen möjlighet att skapa ytterligare intäkter till både klubb- och lagkassan. Genom samarbetsavtalet mellan Bålsta IK och Länsförsäkringar får föreningen en tipsprovision på alla bostadsförsäljningar som föreningens medlemmar eller era närstående tipsar fastighetsförmedlingens mäklare om och där Länsförsäkringars mäklare får förmedla bostaden i fråga. 

För varje tips som leder till Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings försäljning av en villa eller bostadsrätt får föreningen/åldersgrupp som tipsat en tipsersättning. 

Så här gör du som medlem:

När du känner till en bostad som ska säljas kan du fråga säljaren om det är ok om du tipsar en lokal mäklare som du känner till. Om du får ok kontaktar du Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Bålsta, mäklare Dan Odeheim på 070 760 51 87. Berätta att du ringer från Bålsta IK Friidrott och lämna ditt tips. Om kontakten leder till ett säljuppdrag där Länsförsäkringars Fastighetsförmedling får förmedla bostaden och som leder till försäljning kommer tipsprovisionen att betalas ut till föreningen.

Kontakta Lotta Lindblom i sponsorgruppen om du vill veta mer om detta på This is a mailto link

Vi tipsar alla medlemmar som själva går i bostadstankar att ni är varmt välkomna att kontakta vår nya partner Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för en förutsättningslös diskussion om allt som rör ert boende. Värdering utför de kostnadsfritt!

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info