SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Bålsta IK
Friidrott
Välkommen till Team 2012!

På tisdagar kl.18-19 tränar Team 12 friidrott i Futurumskolans stora idrottshall.

Under träningarna blandar vi lekar med pass i de olika friidrottsgrenarna. Målet är att alla ska ha roligt och samtidigt utveckla balans, koordination, styrka, kondition och teknik för kast, hopp och löpning utifrån sina egna förutsättningar. 

Som förälder till aktiva barn kommer du att vi några tillfällen per år få agera funktionär på tävlingar, vilket är en viktigt insats för att föreningen ska kunna arrangera tävlingar. Några föräldrar i teamet behöver även ta på sig rollen som tränare.

Vill ditt barn börja träna friidrott?

Är ditt barn född 2012 och vill börja träna friidrott? Skicka då ett mail med namn till team12@balstaik.se

Vi behöver fler tränare - är du en av dem?
2022-11-05 08:48

Team 12 behöver stärkas upp med fler tränare. Inom Bålsta Ik är det föräldrar till aktiva barn som är tränare. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av friidrott för att bli tränare men gärna ett intresse för att leda barn och få dem att utvecklas utifrån var och ens förutsättningar. Föreningen erbjuder alla tränare utbildning och det finns ett aktivt samarbete mellan alla träningsteam. Är du intresserad eller har frågor kring detta hör av dig till team12@balstaik.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra huvudsponsorer
Sponsorer