SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Bålsta IK
Friidrott
Välkommen till Team Junior!

Måndagar, Onsdagar och torsdagar tränar ungdomar födda 2003-2006 friidrott på friidrottsarenan vid Gröna Dalen. Under vinterhalvåret tränar vi i Futurumskolans stora och lilla sporthall (tis, tors, sön) samt i gymmet. Under inomhussäsongen åker vi även ett antal tillfällen till IFU Arena i Uppsala och tränar.

Träningstider utomhus IP 2023

Måndagar 19.00-21.00 (möjlighet till gym sista timmen)

Onsdagar 19.00-21.00

Torsdagar 18.30-20.15 Gym

 

Vi tränar tillsammans men utifrån var och ens egen ambitionsnivå.  

Träningen varierar mellan grundträning, pass i de olika friidrottsgrenarna och fartfyllda stafetter. Målet är att alla ska ha roligt och samtidigt utveckla kondition, balans, koordination, styrka och teknik för grenarna inom kast, hopp och löpning och vara förberedda inför tävlingssäsongerna. Vi uppmuntrar till att tävla, men det är inget krav utan det går även bra att bara träna.

Ungdomar födda 2003-2006 är välkomna att prova på friidrott tillsammans med oss. Kontakta oss genom att maila till bikteam05(at)gmail.com.

 

 
Våra huvudsponsorer
Sponsorer