Hoppa till sidans innehåll

Nytt team 07/08/09

Välkommen till nybörjarteam för dig som är född 2007, 2008 eller 2009! 

Nu kan du som är född 2007, 2008, eller 2009 prova friidrott även om du inte hållit på med det förut. Vi startar upp ett nytt team där alla kan vara med oavsett ambitionsnivå!

Vi varierar allmän träning av styrka, rörlighet, koordination, uthållighet och snabbhet med friidrottens grenar inom löpning, kast och hopp. Mera specifikt är det grenar som sprint, häck, medeldistans, slägga, kula, diskus, spjut, längd, höjd, tresteg och stav.

Kommande pass: 

När: Lördagen 22/5, 11.00 - 12.30, måndagen 24/5, 18.30 - 20.00

Var: Futurum, vid fotbollsplanerna. 

60m1.jpg

Kostnad: Gratis 4 gånger, därefter medlems- och tränings-/ tävlingsavgift om 600 kr/år. I den ingår försäkring vid friidrottsaktiviteter.

Ledare: Föräldrar till de aktiva i teamet. Från klubben kommer vi tillhandahålla stöd i form av böcker, instruktionsvideos till övningar, förslag på träningsupplägg samt stöd från erfarna tränare och aktiva ungdomar/unga ledare. Vårt mål är att allt ska kännas tryggt, roligt och görbart för både ungdomar och föräldrar men tiden och engagemanget måste komma från er. I steg 2 erbjuds nya ledare/tränare formella tränarutbildningar inom friidrottens utbildningsstege.

Kläder: Såväl informationen som träningarna är utomhus så kläder efter väder. Kom ombytt i träningskläder och gärna med lager på lager så man kan ta av och på utifrån övning. Ta med vattenflaska. Vanliga gymnastikskor.

Corona: Kom bara om ni känner er helt friska. Vi kommer att hålla avstånd, tillhandahålla handtvätt/handsprit och vara utomhus hela tiden.

Ungdomar - Fråga gärna någon kompis om hen vill hänga med och prova på att träna friidrott!

Föräldrar - Fråga gärna någon kompis om hen vill hänga på och bygga upp ett kul och proffsigt ledarteam! Och gå på veteranträningarna och prova på själv!

Mer information: This is a mailto link

Nyheter

 

Postadress:
Föreningen Bålsta Idrottskamrater - Friidrott
Box 109
74623 Bålsta

Besöksadress:
Gröna Dalens IP
74633 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@balstaik.s...

Se all info