SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Bålsta IK
Friidrott
Vill du eller ditt barn börja på friidrott?

Bålsta IK välkomnar nya friidrottare i alla åldrar!

Oavsett om du vill träna för nöjes skull eller tävla är du välkommen att börja träna med oss. Vi söker även nya ledare och erbjuder utbildningar och stöd för att komma in i rollen, du behöver inte ha friidrottsbakgrund.

Bålsta IK är en förening för hela familjen genom hela livet. Just nu välkomnar vi barn och ungdomar födda mellan 2016 och uppåt. I augusti 2022 startade vi upp det senaste teamet för födda 2016. Under hösten 2023 startar vi upp ett nytt team för barn födda 2017. 

Oavsett om du vill tävla eller bara träna för nöjes skull är du välkommen till oss. Vi har träningsgrupper från 7 år och uppåt till veteraner och långlöpare.

Friidrott ger barn och vuxna en allsidig träning som är bra för både kropp och själ. De yngsta barnens träning bygger mest på lek och rörelse. Vi smyger successivt in teknikträning i leken. De äldre barnen tränar förutom teknik även spänst, styrka, koordination och kondition.

De äldre barnen och ungdomarna tränar 2-3 gånger i veckan och de allra minsta en gång per vecka. Utomhussäsongen är under perioden maj t o m oktober och då tränar vi på Gröna Dalens IP. Under vinterhalvåret bedrivs träningen inomhus i någon av idrottshallarna i Bålsta. 

Vill du eller ditt barn börja med friidrott?  Gå in då in under respektive träningsgrupp för att få kontaktuppgifter. Du hittar teamen under "Träningsgrupper" i toppmenyn.  

 

Välkomna!

 
Våra huvudsponsorer
Sponsorer