SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Bålsta IK
Friidrott
Tränarundersökning 2023

Tränarundersökningen för 2023 är nu avslutad och samanställning pågår.

 

Utbildning

Bålsta IK eftersträvar kompetenta och engagerade tränare och uppmuntrar till vidareutbildning. Klubben har som mål att minst 1 tränare per team (helst fler) har rätt utbildningsnivå till rätt ålder. 

BIK följer Svenska Friidrottsförbundets utbildningsplan för tränare och bekostar relevant tränarutbildningar till de som har en tydlig ambition att vara kvar som tränare i klubben i minst ett år efter färdigställd utbildning samt att man gör sitt yttersta för att fullfölja hela utbildningen. 

Finns intresse av tränarutbildning kontaktar man styrelsen, styrelsen@balstaik.se

Tränare - dokument och verktyg

Här finner du dokument kring träningslära, praktisk träningsplanering, men även dokument och verktyg som kan vara stöd i din roll som tränare och coach till unga idrottare.

Träningslära

Praktiskt träningsplanering

  •  

Tränings- och utbildningsdokument

Verktyg i din roll som tränare

Träningsläger

Träningsläger är en viktig aktivitet för att stärka sammanhållning och klubbkänsla. Bålsta IK bjuder in till ett större träningsläger vartannat år. Vid ett flertal tillfällen har träningslägret arrangerats i Falun vid Lugnets fina idrottsanläggnigar.

Lokala endags- eller helgläger kan även arrangeras av teamen.

 

Mallar och exempeldokument för planering av träningsläger:

Lathund planering av träningsläger 

Inbjudan till träningsläger, exempel

Anmälningslista lägerdeltagare, mall

- Träningsplanering, exempel

 
 
Våra huvudsponsorer
Sponsorer